Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΙΚΙΑΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ.......
ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΙΚΜΑΣΜΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΓΑΤΖΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ .ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΙΚΜΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΕΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΙΩΣΗ ΤΟΥ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:



-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.

Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται με την παραίτηση του Νικολοπουλου


Με μια σκληρή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου των ανεξάρτητων Ελλήνων ,Χρήστος Ζώης βάλει κατά της συγκυβέρνησης των τριών, με αφορμή την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας, λέγοντας ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα "ήταν ένα προεκλογικό παραμύθι "  και το κόμμα του είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες προεκλογικά για αυτά που έρχονται .
Ολοκληρή η ανακοίνωση του Χρήστου Ζώη έχει ως εξής:   
Σήμερα συνέβη το αδιανόητο. Υπουργός της κυβέρνησης ψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της και αμέσως μετά παραιτείται ισχυριζόμενος την αδυναμία του να υπηρετήσει άλλα από αυτά που διακήρυττε ως τομεάρχης υπουργείου Εργασίας.
Έτσι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης.
Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ο ελληνικός λαός με αμηχανία αλλά και με οργή αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιόν και για πόσο ακόμα;
Είναι προφανές ότι ο κ. Νικολόπουλος επιβάλλεται να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο.
Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή είναι μόνο η αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ.
Προειδοποιήσαμε εγκαίρως τους Έλληνες γι' αυτά που έρχονται. Η σημερινή εξέλιξη μας επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά.»