Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σιγά μην χαλάσετε τις ζαρτιέρες σας παλιοπουτανίτσες .Αφού θα πείτε ναι σε όλα


Πάνω από 20 βουλευτές πήραν τον λόγο και σφυροκόπησαν και τους δυο υπουργούς. Μεταξύ αυτών η Β. Παπανδρέου, η Κ.Μπατζελή, ο Ι.Αμοιρίδης, ο κ. Σαλαγιάννης, ο Εκτ. Νασιώκας, ο κ. Μακρυπίδης, και ο Κώστας Γείτονας. "Με αυτά που κάνετε δημιουργείτε κρίση εμπιστοσύνης των βουλευτών προς την κυβέρνηση", είπε ο Κ. Γείτονας, ενω ο κ. Νασιώκας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να απελευθερώσει τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Για νεοφώτιστους νεοφιλελεύθερους μίλησε, εννοώντας τον κ. Παπακωνσταντίνου ο κ. Σαλαγιάννης.
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ζήτησε εξηγήσεις «πώς και πότε θα βγούμε από αυτό το σκόπελο», η Τόνια Αντωνίου έκανε λόγο για «διγλωσσία» λέγοντας ότι από «το υπάρχουν λεφτά, μειώνουμε τους μισθούς και κάνουμε εσωτερική υποτίμηση της τάξης του 30% έως 40%». Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, το χαρακτήρισε «άδικο», Ο Χρήστος Μαγκούφης από την άλλη, εξέφρασε την εναντίωσή του στη ρύθμιση που αναβάλει την είσπραξη φόρων επί της τηλεοπτικής διαφήμισης μέχρι το 2013, Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του με ορισμένες διατάξεις Ο Ηλίας Θεοδωρίδης (ΠΑΣΟΚ), εξέφρασε την ανάγκη επιθετικών μεταρρυθμιστικών πολιτικών, Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλοςσημείωσε πως «οι κυβερνητικοί βουλευτές βρίσκονται πάντα μεταξύ εφικτού και αναγκαίου, βάζοντας στην παρούσα φάση στην άκρη την ιδεολογική διαφωνία τους, ο Θ. Παραστατίδης εκτίμησε πως «η κοινωνία δείχνει ανεκτικότητα έναντι του Μνημονίου», ενώ, μαζί με τον Γ. Κουτμερίδη, καταφέρθηκαν κατά της ΝΔ για την κατάσταση της οικονομίας που παρέδωσε. Ο Κώστας Καρτάλης ζήτησε να γίνει γνωστό στον κόσμο πότε θα λήξει όλο αυτό, Βάσω Παπανδρέου Πάρις Κουκουλόπουλος, Βασίλης Παπαχρήστος, Μιχάλης Κατρίνης Παναγιώτης Κουρουπλής, Τόνια Αντωνίου άσκησαν κριτική και για τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Κουρουμπλής: Ωμός εκβιασμός - Θα το καταψηφίσω 
Αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Π. Κουρουμπλή σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Π. Κουρουμπλής δήλωσε ότι θα δώσει μάχη μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για κοινωνική ευθύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου