Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων (ολίγων) ωρών.ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

 (upd) Επιβεβαιωθήκαμε !! Δυστυχώς ή ευτυχώς (??)


Προς κ.ΓΑΠ: Giorgos,  φιρί φιρί το πας να ενεργοποιήσεις τα CDS (για το καλό της ...οικογένειας, γνωστών & φίλων). Τι το ήθελες τώρα το δημοψήφισμα?
Για να βάλεις το μαχαίρι στον τράχηλο των Ελλήνων (που ζυγό δεν σηκώνει) & τελικά οι "ποδηγέτες & οι μέντορες σου", αφού σε μάλωσαν, σε υποχρέωσαν να βάλεις το μαχαίρι πιο βαθειά, με το δίλημα euro or Drahmas!! ώστε να είναι βέβαιη η θετική ψήφος. 
Την πάτησες Giorgos την πάτησες. Απέδειξες ότι είχε δίκιο στους χαρακτηρισμούς ο Κίμωνας & μας βάζεις σε περιπέτειες... 


Πρός κ. Αντώνη Σαμαρά: Επιμένεις σε εκλογές για να κάνεις κυβέρνηση συμμαχίας ή σωτηρίας (που ποτέ δεν οφέλησαν τον τόπο), μόνο & μόνο για να έχεις το πάνω χέρι στην επιλογή Πρωθυπουργού & πρωτοκλασάτων υπουργών! Τα παλιά φθαρμένα υλικά, του κόμματος, που πολλαπλασίασαν τις προσωπικές περιουσίες τους, που σπατάλησαν πολλές χιλιάδες ευρώ για την προσωπική τους προβολή, που δαπανούσαν τεράστια ποσά για την κομματική τους πελατεία, που συμπεριφέρθηκαν ως νομείς της εξουσίας και του δημοσίου χρήματος, που κατέστρεψαν με τις πολιτικές τους την οικονομία της χώρας & ακόμη κουβαλάς στο κάρρο πώς θα μας πείσουν?

Προς κ.κ Ντόρα, Γιώργο, Αλέκα, (Τ)Σύριζα & λοιπούς όψιμους σωτήρες: Ευκαιρία οι εκλογές για να πάρετε λίγο από τα κοκκαλάκια του ψοφημιού που μπορεί να περισσέψουν... Αφού δεν έχετε καμιά ελπίδα & άλλον τρόπο να φθάσετε  στην εξουσία!!


Και θυμηθείτε, πόσους υπουργούς & τι αριθμό εκλεκτών στα κοινοβούλια τους έχουν οι προηγμένες χώρες αλλά & εκείνες που βρίσκονται σε λιγότερη ζοφερή, από εμάς, κατάσταση


2 σχόλια:

 1. Φίλε συνblogger Bill,
  ηθικό & έντιμο είναι να γράφεις τον συντάκτη ή την πηγή, ανεξάρτητα αν είσαι blogger ή επίσημο ενημερωτικό ιστολόγιο. Μεταξύ μας ο αλληλοσεβασμός αποτελεί προϋπόθεση

  Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
  Exantas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οφείλουμε φυσικά να σε ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σου στην "παρέμβαση" μας.

  Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή