Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

"ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"


proeklogiko-video-ndΑπό χθες το βράδυ σηκώσαμε δημοσιογραφικά ένα θέμα που θα έχει και συνέχεια. Και στην εισαγγελία και στα ανακριτικά γραφεία της αστυνομίας. Για το επαίσχυντο σποτ της ΝΔ που δείχνει τρομοκρατημένα παιδιά να ρωτούν έναν εικονικό μούφα δάσκαλο, σε μούφα σχολείο αλλά με σκηνικό τα πράσινα ιερά θρανία της μάθησης, τι θα γίνει με την Ελλάδα που θα βγει από την Ευρώπη.
Από σήμερα το πρωί ξύπνησαν τα υπόλοιπα καθεστωτικά μέσα αλλά πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα αποφεύγοντας να παρουσιάσουν την ουσία του θέματος. Την αδιάκοπη τηλεοπτική τρομολαγνεία με υποχείρια ανήλικα παιδιά. Το ΕΣΡ βέβαια, αυτοί οι ανεπρόκοποι ακαμάτηδες του δημοσίου, αυτά τα κουμάσια που θέλουν πολλές μα πολλές φάπες(κύριε Μιχαλολιάκο, δεν πάτε καμία βόλτα και από εκεί να κάνετε κανένα ψυχικό;), κοιμούνται. Πάλι κάλα που βρέθηκε και ο  Τέρενς Κουίκ. Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το σποτ δείχνει μια τάξη μικρών παιδιών στο μέλλον, όπου μια μικρή μαθήτρια ρωτάει να μάθει το δάσκαλό τους γιατί η Ελλάδα είναι εκτός ευρώ.
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας.
Ο Πρόεδρος της Διακομματικής μας απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης» τονίζει χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου ο κ. Κουίκ και καταλήγει: «Εμείς, πάντως, απαντάμε ότι οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες».
Καλά κρασιά. Την υπόθεση θα την κυνηγήσουμε. Τη Δευτέρα αυτοκτόνησε μια 17χρονη μαθήτρια. Και ο αδίστακτος πολιτικά Σαμαράς έχει βάλει την υπογραφή του σε αυτό το κατάπτυστο και αισχρό τηλεοπτικό υποπροιόν. Κανείς δεν διστάζει πια να βάψει τα χέρια του με αίμα για τη "στέψη". Πιστέψτε μας θα σας βγει ξυνή...Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου