Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παύλος Χαϊκάλης σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

xaikalisΣτο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο θα βρίσκεται την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ο βουλευτής και Τομεάρχης Εργασίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παύλος Χαϊκάλης.
Η περιοδεία του θα ξεκινήσει από το Ευηνοχώρι, όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του αγροτικού κινήματος.
Ακολουθεί επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.
Στις 11.00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως, για τα τρέχοντα θέματα της πόλης, ιδιαίτερα μετά τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη συγχώνευση Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Τμημάτων στα πλαίσια του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ», ενώ στο ΑΤ Αιτωλικού θα ενημερωθεί για τα προβλήματα εγκληματικότητας της περιοχής.
Στις 13.00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου και εν συνεχεία περίπατος στο κέντρο της πόλης.
Το μεσημέρι ο Παύλος Χαϊκάλης, θα έχει με τους Πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος, σύσκεψη και για θέματα κοινοβουλευτικού ενδιαφέροντος, αλλά κυρίως για οργανωτικά ζητήματα ενόψει του ιστορικού συνεδρίου του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απριλίου
Το απόγευμα θα συναντηθεί αρχικά με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των Τριτέκνων και στη συνέχεια με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης του Αγρινίου.
Η περιοδεία θα κλείσει στις 18.00 στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους τύπου των τοπικών ΜΜΕ.
Σε όλη την περιοδεία ο Παύλος Χαϊκάλης, θα συνοδεύεται από Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αιτωλοακαρνανίας.

1 σχόλιο: