Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ


Όπως σας είχαμε πει έτσι και εξελίσσονται τα πράγματα με την υποψηφιότητα του κ. Σταμάτη. Μόλις σιγούρεψε τον επιθυμητό αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τον Παύλο Μοσχολιο,ο Βουλευτής της Ν.Δ. Δ. Σταμάτης άρχισε να αναδιπλώνεται. «Το σκέπτεται πλέον πάρα πολύ» δήλωσε στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του Αγρινίου αλλά και τον επηρέασε όπως παραδέχτηκε ότι του το ζήτησε το Σαμαράς και στο Σαμαρά το άφησε ανοιχτό όπως μάθαμε ….Το σίγουρο είναι πως ο κ. Σταμάτης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις με ένα από τα κριτήρια την προοπτική της διαδοχής που θα του εξασφαλίζει η κάθοδος του στο μεγάλο Δήμο Αγρίνιου. Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος μας εκμυστηρεύονται πως ο Σταμάτης θέλει μπορεί να παραδώσει κάτι πολιτικά και στο γιό του και η θέση του Δημάρχου Αγρίνιου δημιουργεί τέτοιου είδους μηχανισμό.
Εκείνος γνωρίζει ότι είναι δύσκολη η συγκυρία λογω του ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτή τη στιγμή κόμμα εξουσίας αλλά ευελπιστεί ότι θα τον ευνοήσει η εσωκομματική αντίδραση στο πρόσωπο του Μοσχολιού. Αντιλαμβάνεται ότι θα παλέψει μόνος του ….όλα αυτά τα σταθμίζει ακόμα και σήμερα και θα αποφασίσει όπως λέει και ο ίδιος τέλη Αύγουστου . Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται από τον ίδιο και αποδεκτό πως με την τελευταία τοποθέτηση – παρέμβαση του συντήρησε το όνομα του και είναι πολύ δύσκολο πλέον να αποσυρθεί .Πάντως συζητήσεις για ψηφοδέλτιο μέχρι τώρα
δεν έχει κάνει!
Το σίγουρο είναι ότι η Ν.Δ. . από εκεί και πέρα δεν έχει τίποτα άλλο(πέραν του Σταμάτη) τουλάχιστον όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα και προφανώς κανένας δεν θα μπει σε μία διαδικασία τέλος Αυγούστου όταν όλοι αναμένουν Σταμάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου