Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

KOYKOYΛΟΦΟΡΟΙ

Πριν λίγη ώρα οι γνωστοί (πρώην άγνωστοι) πλέον κουκουλοφόροι απέδειξαν περίτρανα την προέλευσή τους, τους σκοπούς τους και την ιδεολογία τους. Ως καλοπληρωμένα μέλη του συστήματος, μισθοφόροι εκπαιδευμένοι για «ειδικές αποστολές», ξεκίνησαν το έργο τους να διαλύσουν την συγκέντρωση των....
 αγανακτισμένων αρχίζοντας την δηθεν μαχη με τα ΜΑΤ για να δωσουν άλλοθι στο alter ego τους, (τους νόμιμους κουκουλοφόρους) να κάνουν χρήση των δικών τους όπλων ωστε να προκληθει πολεμικό περιβάλλον και να αποχωρίσουν οι ειρηνικοί αγανακτισμένοι.
Οργή με γέμισε το πόσο απροκάλυπτα πλέον μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη έβλεπα τα ΜΑΤ και σε απόσταση κυριολεκτικά 2 μέτρων να οργανόνωνται ήρεμα και με ψυχραιμία 4-5 κουκουλοφόροι με αντιασφυξιογόνες μάσκες αντί για κουκούλες και με πλάτη στους αστυνομικούς (τέτοια εμπιστοσύνη?) ενώ ένας απο αυτούς ήδη είχε αρχίσει να βρίζει (ντεμεκ) τους Ματατζηδες και να τους «απειλεί».

Λίγο αργότερα αφου ξεκίνησαν τα γεγονότα είδα τους απλούς ανθρώπους να μην αντέχουν άλλο τους πληρωμένους προβοκάτορες και να τους ορμούν με γυμνά χέρια.

Τα μισθοφοράκια με καδρόνια και μολότοφ στα χέρια δεν διστάζουν (φυσικά) να χτυπήσουν τους αγανακτισμένους και να δημιουργηθεί γενική σύρραξη στο σημείο.

Σαν είδα το πληρωμένο αρχίδι με το καδρόνι να χτυπά τον αγανακτισμένο απλό πολίτη διαλύθηκε στο μυαλό μου και η οποιαδήποτε αμφιβολία είχα για την προέλευση και τους σκοπούς των κουκουλοφόρων. Κρυμμένοι πίσω από μια σαθρή και δήθεν ιδεολογία για να δικαιολογούνται αλλά και να βρίσκουν υποστηρικτές αλλα και «νέο αίμα» οι σύγχρονοι αυτοί μισθοφόροι – προβοκάτορες επιτελούν το έργο τους και δικαιολογούν τον μισθό τους με τον καλύτερο τρόπο. Τα αφεντικά τους είναι περήφανα και οι ίδιοι ικανοποιημένοι που έκαναν σωστά τη δουλειά τους!!!

Ευτυχώς μετά απο λίγο οι αγανακτισμένοι τους στείλαν απο κει που ήρθαν, αλλά το κακό έχει ξεκινήσει και σίγουρα θα ξαναεπιτεθούν...

Αυτή η μέρα θα είναι μεγάλη... από όλες τις απόψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου