Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται με την παραίτηση του Νικολοπουλου


Με μια σκληρή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου των ανεξάρτητων Ελλήνων ,Χρήστος Ζώης βάλει κατά της συγκυβέρνησης των τριών, με αφορμή την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας, λέγοντας ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα "ήταν ένα προεκλογικό παραμύθι "  και το κόμμα του είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες προεκλογικά για αυτά που έρχονται .
Ολοκληρή η ανακοίνωση του Χρήστου Ζώη έχει ως εξής:   
Σήμερα συνέβη το αδιανόητο. Υπουργός της κυβέρνησης ψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της και αμέσως μετά παραιτείται ισχυριζόμενος την αδυναμία του να υπηρετήσει άλλα από αυτά που διακήρυττε ως τομεάρχης υπουργείου Εργασίας.
Έτσι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης.
Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ο ελληνικός λαός με αμηχανία αλλά και με οργή αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιόν και για πόσο ακόμα;
Είναι προφανές ότι ο κ. Νικολόπουλος επιβάλλεται να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο.
Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή είναι μόνο η αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ.
Προειδοποιήσαμε εγκαίρως τους Έλληνες γι' αυτά που έρχονται. Η σημερινή εξέλιξη μας επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου