Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010


Big brother στον Alpha

"Το «Big Brother» επιστρέφει στη μικρή οθόνη έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί! Ανανεωμένο, περιπετειώδες, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό! Περιπέτεια χωρίς όρια, μεγάλα μυστικά, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, παίκτες σε ετοιμότητα, αισθήσεις σε εγρήγορση! Το μεγαλύτερο reality show... όλων των εποχών, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, έρχεται στον Alpha για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, να μας συγκινήσει και να μας παρασύρει στο μοναδικό 'ταξίδι' του!
Έπαθλο 200.000 ευρώ
14 παίκτες.12 εβδομάδες.για να κερδίσουν μέχρι 200.000 ευρώ! Η απόλυτη περιπέτεια αρχίζει τον Οκτώβριο στον Alpha! Άνθρωποι που μετρούν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους με κέρδος εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια μοναδική διαδρομή 12 εβδομάδων πλούσια σε δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, συγκίνηση και έντονα συναισθήματα!
Το Big Brother 2010 θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει μέχρι τώρα! Ένα ξεχωριστό «Big Brother» .γεμάτο περιπέτειες και μυστικά! Εσύ που είσαι άνω των 18, από Ελλάδα και Κύπρο, και θέλεις να γνωρίσεις την αληθινή περιπέτεια, εσύ που θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και να έρθεις αντιμέτωπος με μοναδικές εμπειρίες, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο νέο «Big Brother» του Alpha!
Τηλεφώνησε στο 212 212 8000 ή στείλε sms στο 19400 γράφοντας BB κενό και το ονοματεπώνυμο σου ή μπες το site του Alpha www.alphatv.gr Ποιος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; «Big Brother», έρχεται στον Alpha ανανεωμένο, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό! Μπες και εσύ στην περιπέτεια, δήλωσε τώρα συμμετοχή. και ζήσε την εμπειρία!"

http://tvnea.blogspot.com/

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου