Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ: Σεντόνι πρόκρισης!


Στη «μάχη» για τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, ρίχνεται σήμερα (21:45, NS1), ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ρίχνεται στη «μεγάλη» μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος που θα του δώσει τη δυνατότητα στον επαναληπτικό στην Τούμπα να διεκδικήσει την πρόκριση επί ίσοις όροις με το «χρίσμα» του φαβορί.

Να γράψει ιστορία!

Παράλληλα, το σημερινό ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη είναι… ιστορικό μιας και ο Έλληνας τεχνικός καλείται να τα βγάλει πέρα, κόντρα σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για τον «Δικέφαλο» του Βορρά και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει στο μυαλό του να κατεβάσει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιούσε και ο Σάντος την περασμένη σεζόν και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.

Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων, θα απαρτίζεται από τους: Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Μπουσαΐντι δεξιά στην άμυνα και Σνάουτσνερ αριστερά. Οι Τσιρίλο και Μαλεζάς θα είναι τα στόπερ ενώ Γκαρσία και Βιτόλο τα αμυντικά χαφ. Ο Ίβιτς θα είναι λίγο πιο μπροστά με τον Βιεϊρίνια δεξιά στο κέντρο τον Ολιβιέ Σορλέν αριστερά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, η αγωνία του πρώην προπονητή του Πανθρακικού εστιάζεται στους Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Σορλέν καθώς η εν λόγω τριάδα παικτών αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα το τελευταίο διάστημα και ο Έλληνας τεχνικός ευελπιστεί ότι όλοι θα είναι έτοιμοι για την αποψινή μάχη.

Αμφίβολος ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε ατομικό πρόγραμμα χθες με το ενδεχόμενο συμμετοχής να μην συγκεντρώνει πολλές ελπίδες. Όπως είναι γνωστό απόντες θα είναι ο τραυματίας Μουσλίμοβιτς και ο εδώ και πάρα πολύ καιρό στα πίτς, Ντορβαλίνο Άλβες (Λίνο).

Νίκη οπωσδήποτε!

Στον αντίποδα, οι Ολλανδοί επιθυμούν τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα για την υπόθεση πρόκριση.

Η ομάδα από τη χώρα της «τουλίπας», επιθυμεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν επενδύσει πολλά σε αυτή την επιθυμία μιας και η ομάδα βρίσκεται σε οικονομικό κυκεώνα και η πρόκριση θα δώσει μία πρώτη ανακούφιση σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Με 4-3-2-1 και… γεννητούρια!

Ο Λουίς Σουάρες αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να γίνει πατέρας με τον προπονητή του «Αίαντα»… να παρακαλάει ουσιαστικά η γυναίκα του να μην γεννήσει σήμερα (!), μιας και αν συμβεί αυτό το γεγονός, τότε ο ίδιος θα μεταβεί στο μαιευτήριο και όχι στο «Άμστερνταμ Αρίνα» όπως διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας του.

Από κει και πέρα, η ομάδα του Άμστερνταμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μιας και όλη η αποστολή είναι κομπλέ. Ο Μάρτιν Γιολ θα κατεβάσει την ομάδα με παρεμφερή σύστημα (4-2-3-1) με τον ΠΑΟΚ και η ενδεκάδα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελείται από τους:

Στεκέλενμπουργκ, Ανίτα, Φαν ντερ Βιλ, Βερτόγκεν, Αλντεβάιρελντ, Ντε Ζέου, Ινοχ, Εμανουέλσον, Ντε Γιονγκ, Σαρπόνγκ και Σουάρες.


ΠΗΓΗ: http://www.gazzetta.gr/
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 10:47 π.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΚοινή χρήση στο FacebookΜοιραστείτε το στο Google Buzz
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη ΑνάρτησηΑρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου