Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Έλεος πια με τα καραγκιοζιλίκια!Προσέξτε μη σκίσετε κανα καλσόν με τις επιστολές....Αν διαφωνείτε πείτε ΟΧΙ στη ψηφοφορία εντός του Κοινοβουλίου....

Κατά της εργασιακής εφεδρείας τάσσονται με επιστολή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η επιστολή υπογράφεται από τους βουλευτές: Βασίλη Κεγκέρογλου, Μιχάλη Τζελέπη, Νικόλαο Ζωϊδη, Δημήτρη Βαρβαρίγο, Όλγα Ρενταρή, Αθανασία Μερεντίτη, Βασιλική Αλεξανδρίδου, Μιχάλη Παντούλα και Σπύρο Μοσχόπουλο.

Οι βουλευτές κρίνουν ότι η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος από την κυβέρνηση «κάθε άλλο παρά στη σωστή κατεύθυνση είναι».

«Θεωρητικολογούμε για πλεονάζουσες και ελλειμματικές υπηρεσίες, χωρίς να εκπονούμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο άμεσης εφαρμογής, που θα στοχεύει στην σωστή και άρτια στελέχωση ελλειμματικών υπηρεσιών και οργανισμών, με το θεωρούμενο πλεονάζον προσωπικό», υπογραμμίζουν.

Όπως διευκρινίζουν, αν δεν εφαρμοστεί πρώτα αυτό το σχέδιο αναστελέχωσης και ανασυγκρότησης των υπηρεσιών και των οργανισμών, «δεν μπορεί να κριθεί με επιμέρους ρυθμίσεις, που μάλιστα διαφέρουν και είναι σε άλλη λογική από οργανισμό σε οργανισμό και από υπουργείο σε υπουργείο, ποιοί περισσεύουν και ποιοι όχι».

Επικαλούνται μάλιστα «τραγελαφικές» περιπτώσεις, μεταξύ άλλων, στον ΟΑΕΔ όπου, «ενώ έγινε η προκήρυξη για μετάταξη και έχει ολοκληρωθεί, είναι «παγωμένη» και οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που έχουν επιλεγεί, παραμένουν «πλεονάζοντες στους οργανισμούς που υπηρετούν και οι υπηρεσίες του Οργανισμού παραμένουν χωρίς στελέχωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου