Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΚΟΥ ΡΕΜΑΛΙ…. ΜΑΥΡΟ ΨΥΧΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΧΑ- ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥ

Μαυρόψυχο κομπλεξικό ανθρωπάριο ενός ταχα-μοντέρνου συρμού, που θέλει Ελλάδα χωρίς μνήμη, χωρίς παράδοση, χωρίς σεβάσματα και ελπίδα για το μέλλον, βαρεθήκαμε να ακούμε παρέες ρεμαλιών να υβρίζουν όχι τυχαία αλλά σε διατεταγμένη υπηρεσία μάλλον θεσμούς και αξίες που πάμπολλοι Έλληνες ποτέ δεν λησμόνησαν αλλά δυστυχώς ανεχθήκαμε να υβρίζονται. 
Πάψτε να σκούζετε την υποταγή σας στα αφεντικά σας για να εξασφαλίσετε την όποια δόση σας.
Πάψτε να μας προκαλείτε με τον αναίσχυντο κυνισμό ή κιναιδισμό σας. Πάψτε να καταφέρεστε με ύφος περισπούδαστο ενώ είστε τρύπια λαγήνια σκέψης δανεισμένης ή προγραμματισμένης. Μάθετε ότι εκτός από εσάς τους μηδενιστές της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, υπάρχουν και άλλοι που εξακολουθούν να τη σέβονται όπως και αν τη καταντήσατε. Και θα εξακολουθούν να την αγαπούν και να τη στηρίζουν όσο και αν εσείς προσπαθείτε να την ξεθεμελιώσετε.
Κοράκια της «προόδου» μάθετε ότι πολλοί από αυτούς που κατηγορείτε εσείς εύκολα για ¨»ληστές με τα μαύρα» ή άλλες τάχα έξυπνες φτηνομαγκιές , έχουν αφιερώσει τη ζωή τους , τις περιουσίες τους, τις γνώσεις τους και την παγκόσμια αναγνώρισή τους στον κοσμάκη που εσείς ούτε που γνωρίσατε ποτέ σας. Έχουν ταΐσει χιλιάδες, έχουν περιθάλψει αμέτρητους, έχουν σώσει αναρίθμητους από μύριες ταλαιπωρίες.  Και τολμάτε και τους κατηγορείτε εσείς που μόνο την πάρτη σας κοιτάτε και νοιάζεστε!!!
Κακόμοιροι, φθονεροί, χολερικοί  μιάς τάχα προοδευτικής υπο-κουλτούρας! Αίσχος σας!
«Σκασμός οι ρήτορες» του μηδενισμού, της ισοπέδωσης και της διάλυσης! Δεν σας ανεχόμαστε άλλο!
Δεν αποτελείτε το προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας. Δεν εκφράζετε τους Έλληνες που σιωπούν ακόμα σκεπτόμενοι την κατάντια μας! Δεν  σεβόμαστε τα ηλίθια πιστεύω σας επειδή δεν σας σιχτιρίσαμε ίσαμε τώρα! Δυστυχώς είχαμε αφεθεί να ελπίζουμε πως δεν θα καταντήσουμε εδώ που μας έφτασε η δικιά σας προοδευτικότητα. Είχαμε την κακή λογική να ασχολούμαστε μόνο με την «δουλειά» μας και όχι με τα δημόσια πράγματα. Έτσι μας κατσικωθήκατε  στο σβέρκο όλα εσείς τα …«καλώπαιδα» της ανατρεπτικής χαμοκουλτούρας!

Δεν σας δίνουμε κανένα δικαίωμα να βρίζετε τα σεβάσματά μας. Το λέμε αυτό εμείς που δεν βρεθήκαμε ποτέ σε «αντιδραστικά» μαντριά. Που βρεθήκαμε και μάλιστα σε εποχές συγκρούσεων και κόστους σε στρατόπεδα που τα έλεγαν προοδευτικά και αριστερά. Που δεν προδώσαμε ιδεολογία και καταβάλαμε και το τίμημα. Όμως δεν μετανιώσαμε.     Δεν επιτρέπουμε σε κάποιους σαν και σας τους  μπροστάρηδες στην διάλυση της πατρίδας να ασχημονείτε άλλο! Φτάνει η διάλυση που επιφέρατε! Δεν δικαιούστε να υβρίζετε ανέξοδα και απρόκλητα ό,τι πολλοί άλλοι σέβονται!
Οι δήθεν αριστερίστικες αναφορές σας αποκαλύπτουν δύο πράγματα . Ή είστε ανίδεοι για όσα εναντιώνεστε και πολεμάτε ή είστε πληρωμένα πιόνια και εντεταλμένοι αυτών που απεργάζονται την διάλυση της χώρας. Όπως και να έχει εξαντλήσατε την υπομονή μας.
Φτάνε πιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου