Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τι θα συμβεί μέχρι την άλλη εβδομάδα ΒΕΝΙΖΕΛΕ;


Μέσα στην αναμπουμπούλα της συζήτησης στην βουλή από μούτσους, λοστρόμους, ύπαρχους, και λοιπούς ..ναυτικούς του τιτανικού – Ελλάς ,διέφυγε της προσοχής πολλών μια φράση του Βενιζέλου που μπορείτε να δείτε στο 1.45 περίπου του βίντεο.
Είπε επ΄ακριβώς …« Γιατί η πρόθεση μου είναι την άλλη εβδομάδα ανεξαρτήτως του τι θα έχει συμβεί η κυβέρνηση να δώσει τους καταλόγους αυτούς στην δημοσιότητα».
Τι θα έχει συμβεί μέχρι την άλλη εβδομάδα κύριε Υπουργέ; Σας ξέφυγε, η κινδυνολογείτε; Μήπως στέλνετε …μήνυμα σε… φίλους σας;
Για την …ιστορία ,"Εμείς είπε ο …υποψήφιος μούτσος Καρατζαφέρηςβγάλαμε εισιτήριο σε ένα πλοίο, το πλοίο 'Η Ελλάς', πιστεύοντας ότι ο καπετάνιος θα μας πάει ασφαλώς. Όταν μας πήγαινε στην ξέρα πηδήξαμε. Μας οδηγήσατε σε ξέρες. Αποτύχατε να εφαρμόσετε το μνημόνιο που ψηφίσαμε εμείς για να σωθεί η χώρα. Τώρα τη βουλιάξατε τη χώρα και τη βαρβαρότητα είδαμε", αναγκάζοντας τον… ύπαρχο –Βενιζέλο να απαντήσει πως "Το σκάφος δεν έχει βυθιστεί ούτε έχει πέσει σε ξέρα, πλέει υπό πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, με πολλά μποφόρ κι υψηλό κύμα. Είμαστε σε μια διεθνή τρικυμία. Δεν πηδήξατε γιατί πέσαμε σε ξέρα. Προφανώς έχετε πάθει λόγω αυτής της περιδύνισης πάθει κάποια μικρή ναυτία. Και παρότι θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει το πρόβλημά μας με μια δραμαμίνη, το δραματοποιούμε χωρίς λόγο. Βοηθήστε, σας το έχει πει ο πλοίαρχος - Παπανδρέου , σας το λέει και ο ύπαρχος τώρα". Συνέχεια στην κόντρα έδωσε ο ναύτης - Τσίπρας, λέγοντας: "Κύριε ύπαρχε, με βάση το ιδιωτικό ναυτικό δίκαιο, όταν βουλιάξει ένα πλοίο ο ναυαγοσώστης παίρνει το αντίτιμο, εδώ δεν έχει βουλιάξει ακόμα άλλα οι εμφανιζόμενοι ως ναυαγοσώστες έχουν πάρει ήδη το αντίτιμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου